Gå tilbage

Ansøgningsprocessen

01-10-2019

I løbet af din ansøgningsproces, vil du modtage en række mails fra fonden. Når du på trin 7 har trykket bekræft, modtager du den første mail, og får et sagsnr. Nu har du reserveret støtten hos fonden. 

Udskriv ansøgningen og læs den igennem. Ved evt. fejl skal du kontaktet fonden, så tilretter vi.

  • I første mail fra fonden vil du, din leder og tillidsrepræsentant (de mail, der er oplyst på ansøgningen) modtage et link til en side, hvor du kan uploade din underskrevne ansøgning. Du har nu 40 dage til at uploade ansøgningen med underskrifter ellers vil den blive annulleret automatisk. Det skal dog fortsat være inden uddannelsen starter. Du modtager to mails, der minder dig om det.
  • Efter upload af den underskrevne ansøgning, vil du, din leder og tillidsrepræsentant (de mail, de er oplyst på ansøgningen) modtage en mail med en bekræftelse på, at din ansøgning er sendt til sagsbehandling. 
  • Ca. 14 dage efter upload af din underskrevne ansøgning, vil du, din leder og tillidsrepræsentant (de mail, der er oplyst på ansøgningen) modtage en mail med information om den tildelte støtte eller et afslag. Sagsbehandlingen kan vare længere end 14 dage, hvis der er behov at indhente yderligere oplysninger for, at din ansøgning kan behandles.  
  • En uge inden din uddannelse starter, vil du, din leder og tillidsrepræsentant (de mail, der er oplyst på ansøgningen) modtage en mail med information om, hvordan du tilbagebetaler støtten, hvis du bliver forhindret i at deltage i din uddannelse. 

Uddrag fra ‘Reglerne til ansøgning til Den Kommunale Kompetencefond’.

Seneste information

AC Akademikerne er lukket for ansøgninger

13-06-2023

Midlerne i AC Akademikernes pulje er opbrugt. Der vil blive tilført milder igen den 3. oktober 2023, kl….

Læs mere

Dansk Musikerforbund er lukket for ansøgninger

23-05-2023

Midlerne i Dansk Musikerforbunds pulje er opbrugt. Der vil blive tilført milder igen i august 2024. Dato offentliggøres…

Læs mere