Gå tilbage

Højere tilskud til at blive socialformidler hos HK Kommunal

01-04-2021

Højere tilskud til at blive socialformidler

Tilskud til Socialformidleruddannelsen hos HK Kommunal fortsætter.

Den særlige pulje til socialformidleruddannelsen, hvor der ydes 100 pct. tilskud til socialformidleruddannelsen for ansatte omfattet af en HK Kommunale overenskomst fortsætter i OK21.

Du søger ved at oprette en almindelig ansøgning i Den Kommunale Kompetencefond og under faglig organisation ved trin 3 vælger ‘HK Kommunal  – Særlig pulje (100 %). Du skal anføre i ‘Evt. supplerende oplysninger’ til uddannelsen, at det er hensigten at tage hele socialformidleruddannelsen.

Når fonden godkender en ansøgning, ydes det høje tilskud til hele din uddannelse, selv om den varer flere år. Du skal derfor kun ansøge om det beløb, der afholdes i år. Næste år søger du igen til de udgifter, der betales næste år osv. indtil uddannelsen er afsluttet. Du skal med andre ord oprette en ansøgning for hver gang, du har udgifter til uddannelsen.

Hvis du har søgt til – eller er gået i gang med – socialformidleruddannelsen inden den 1. april 2018, kan du fortsat søge tilskud via Den Kommunale Kompetencefond og opnår tilskud til 80% af udgifterne til uddannelsen med op til 30.000 kr. om året.

Er du interesseret, så tal med din leder eller TR og få mere information om uddannelsen på UddannelsesGuiden.

Du kan også kontakte Den Kommunale Kompetencefond på tlf. 3370 3871 eller skrive til kontakt@denkommunalekompetencefond.dk

Du kan læse mere på HK Kommunal’s hjemmeside ‘Sådan bliver du socialformidler’. Du kan også kontakte HK Kommunals Karrieretelefon på tlf. 3330 4460 hver dag mellem kl. 13.00 – 16.00.

Seneste information

Akademikerne er blevet en del af Den Kommunale Kompetencefond

08-02-2022

Fra 5. april 2022 kunne ansatte på Akademiker-overenskomster* søge midler til individuel kompetenceudvikling, efter- og videreuddannelse i Den…

Læs mere

Særlig indsats hos HK Kommunal for tandklinikassistenter

26-04-2021

Særlig indsats for tandklinikassistenter Der iværksættes en særlig indsats med henblik på, at flere tandklinikassistenter får mulighed for…

Læs mere