Gå tilbage

Sådan udfylder du en ansøgning

06-02-2023

Som du kan læse i ‘Guide – Sådan udfylder du en individuel ansøgning (denkommunalekompetencefond.dk) udfylder du det elektroniske ansøgningsskema fra 1 til 7.

Når du på trin 7 har godkendt dine indtastede oplysninger og trykket ‘Bekræft’ er pengene reserveret til dig. Du, din leder og din tillidsrepræsentant (de tre oplyste mail på ansøgningen) modtager nu den samme mail med et sagsnr., og et link til ‘Ansøgningsstatus’.

Først nu skal du indhente underskrifter fra dig selv, din leder og din tillidsrepræsentant. Når du har den fysiske underskrifter, skal de uploades på sagen, via den mail du, din leder og din tillidsrepræsentant (de tre oplyste mail på ansøgningen) har modtaget.

Opdager I en fejl i ansøgningen skal I kontakte os pr. telefon eller mail, det det kun er os, der kan rette i ansøgningen.

Det er kun ansøgningen med underskrifter, der skal uploades på ansøgningen. I sagsbehandlingen ses der udelukkende på den uddannelse/kursus, der søges til. Altså ikke på den person, der søger.

Seneste information

AC Akademikerne er lukket for ansøgninger

13-06-2023

Midlerne i AC Akademikernes pulje er opbrugt. Der vil blive tilført milder igen den 3. oktober 2023, kl….

Læs mere

Dansk Musikerforbund er lukket for ansøgninger

23-05-2023

Midlerne i Dansk Musikerforbunds pulje er opbrugt. Der vil blive tilført milder igen i august 2024. Dato offentliggøres…

Læs mere